Μητσοτάκης στην Κωνσταντοπούλου: Δεν δεχόμαστε μπούλινγκ από εσάς – ΒΙΝΤΕΟ

«Κυρία Πρόεδρε, για άλλη μία φορά παραβιάζετε βάναυσα τον κανονισμό της Βουλής, ο οποίος στο άρθρο 24 ορίζει ότι η Βουλή δεν μπορεί να αποφασίζει χωρίς την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων βουλευτών. Πουθενά δεν ορίζει ο κανονισμός της Βουλής ότι η συνεδρίαση δεν μπορεί να ξεκινήσει εάν στην αίθουσα δεν είναι το ¼ των βουλευτών. Αυτή είναι δικιά σας ερμηνεία» ανέφερε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, και πρόσθεσε:

«Και εν πάσι περιπτώσει, εάν θέλετε να κάνετε το πολύ ωραίο σόου το οποίο κάνετε εδώ στο Κοινοβούλιο… να ‘ρθείτε στις 10. Να τηρήσετε επιτέλους μία φορά την έναρξη της διαδικασίας και να επισημάνετε ότι δεν υπάρχουν βουλευτές εδώ πέρα. Δεν θα φορτώσετε στις πλάτες των βουλευτών τη δική σας καθυστέρηση».

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης τόνισε: «Και εν πάσι περιπτώσει, επειδή συζητάμε και ένα νομοσχέδιο το οποίο περιέχει και άρθρα για το μπούλινγκ. Μπούλινγκ δεν δεχόμαστε κυρία Πρόεδρε από εσάς ως βουλευτές της ΝΔ».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Σόιμπλε: Δεν θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες από ένα Grexit

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ