Συνελεύσεις στις γειτονιές της Αθήνας

Η βασική εκτίμηση στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτή εκφράστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, είναι η ακόλουθη: έχουμε την στήριξη των πολιτών, θέλουμε τη λαϊκή συμμετοχή στις εξελίξεις και δεν θέλουμε να χάσουμε τον σφυγμό της κοινωνίας. Άρα τι κάνουμε; Θα χρησιμοποιήσουμε το κόμμα ως ενδιάμεσο φορέα ανάμεσα σε λαό και κυβέρνηση.

Όπως διαβάζουμε στον «μικροπολιτικό», «από τη στιγμή που έχει ξεκινήσει και βρίσκεται σε εξέλιξη καμπάνια εγγραφής νέων μελών στην Κουμουνδούρου αποφάσισαν πως αυτή η διαδικασία θα πρέπει να εμπλουτιστεί.

Πως θα γίνει αυτό; Με πολλές λαϊκές συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να μάθουν οι πολίτες τις ως τώρα δράσεις της κυβέρνησης, αλλά και για να ακουστούν ταυτόχρονα και οι θέσεις και οι προβληματισμοί της κοινωνίας.

Αυτές οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν την ερχόμενη εβδομάδα με τη συμμετοχή στελεχών του κόμματος και βουλευτών που θα κληθούν να απαντήσουν στις απορίες του κόσμου.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και τη Μεγάλη Εβδομάδα σε συνοικίες της Αθήνας, όπου σύμφωνα με κομματικούς παράγοντες τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά. Έτσι αποφάσισαν να το συνεχίσουν και στην υπόλοιπη Αθήνα».

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Διαβάστε επίσης:

Πανούσης σε καταληψίες: Η ανοχή μας τελείωσε – ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα Κωνσταντοπούλου – Κυριαζίδη στη βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Η απάντηση της Κωνσταντοπούλου για την Αιδηψό – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ