ΠΑΣΟΚ: Ανικανότητα διαχείρισης των προβλημάτων σε όλα τα επίπεδα

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, εξαπολύει, μέσω ανακοίνωσής του το ΠΑΣΟΚ, όσον αφορά στο μεταναστευτικό ζήτημα και τις ανακοινώσεις των κυβερνητικών στελεχών.

Το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή τους αναφέρει ότι, αφού επί εβδομάδες το μεταναστευτικό είναι αντικείμενο δημοσίων διαφωνιών και ανεύθυνων δηλώσεων κυβερνητικών στελεχών που στέλνουν λάθος μήνυμα στους επαγγελματίες δουλέμπορους να στραφούν στην Ελλάδα, η κυβέρνηση  οργάνωσε σύσκεψη και κατάφερε να κάνει τα πράγματα χειρότερα με τις ανακοινώσεις που έβγαλε και ανακάλεσε.

Στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για «αντιευρωπαϊκές λεβεντοαπειλές» του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου αναφέροντας συγκεκριμένα: «Είναι δυστυχώς προφανές ότι οι αντιευρωπαϊκές λεβεντοαπειλές του κ. Καμμένου που αντιλαμβάνεται ως διαπραγματευτικό μοχλό  μετανάστες και πρόσφυγες, βρίσκονται επισήμως στο τραπέζι των κυβερνητικών συσκέψεων».

«Όλα αυτά δείχνουν ιδεοληπτική σύγχυση και ανικανότητα διαχείρισης των προβλημάτων σε όλα τα επίπεδα», καταλήγει κλείνοντας η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης:

Ευρεία σύσκεψη στο Μαξίμου για το μεταναστευτικό

Καμμένος: Κάποιοι προβοκάρουν την κυβέρνηση και από έξω και από μέσα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ