Σκουρλέτης: Τεράστιας σημασίας η επίσκεψη στη Μόσχα

«Η επίσκεψη στη Μόσχα είναι τεράστιας σημασίας για τη χώρα μας. Δείχνει ότι μπορεί να συνδιαλέγεται με όρους ισοτιμίας ακόμα και με μεγάλες δυνάμεις όπως η Ρωσία» δήλωσε, ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ εκτιμώντας πως δεν θα πάρουν οι ηγέτιδες δυνάμεις της Ευρώπης την ευθύνη να δημιουργήσουν εμπλοκή στις σχέσεις της χώρας μας με την ΕΕ.

Αναφερόμενος στην πορεία των διαπραγματεύσεων, ο κ. Σκουρλέτης είπε πως «μιλάμε για έντιμο συμβιβασμό, αυτό αναζητούμε» και συμπλήρωσε:

«Αν δεν επιτευχθεί, θα είναι για όλους απρόβλεπτες οι συνέπειες. Εκτιμώ ότι θα πρυτανεύσουν οι ώριμες σκέψεις».

Τόνισε δε ότι η συζήτηση πρέπει να συνδεθεί με το μεγάλο ζήτημα του χρέους και επανέλαβε ότι «δεν είναι στις επιλογές και στις στοχεύσεις μας η έξοδος από την Ευρωζώνη».

Για το θέμα που έχει προκύψει στις Σκουριές, ο υπουργός Εργασίας δήλωσε: «Εγώ είμαι οπαδός τού ότι η επένδυση στις Σκουριές βλάπτει τόσο το περιβάλλον, όσο και την τοπική οικονομία. Δεν συμφωνώ ότι βοηθάει την περιοχή σε όλα τα επίπεδα. Είναι αμφισβητούμενη η σκοπιμότητα αυτής της επένδυσης και οφείλουμε να την ξαναδούμε».

 

Διαβάστε επίσης:

Η κομψή Μπέτυ Μπαζιάνα στη Μόσχα – ΦΩΤΟ

Τσίπρας: Επιδιώκουμε έναν έντιμο συμβιβασμό με τους εταίρους – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ