Ένταση Κικίλια με Βούτση στην επιτροπή της Βουλής – ΒΙΝΤΕΟ

Τεταμένο είναι το κλίμα στην συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής δημόσιας διοίκησης, δημόσιας τάξης και δικαιοσύνης της Βουλής.

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της επιτροπής, Βασίλης Κικίλιας, ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού, για μία αναφορά του υπουργού Εσωτερικών, Νίκου Βούτση, η οποία είχε τη βάση της στη γνωστή υπόθεση Κατρούγκαλου.

«Όλα αυτά τα χρόνια στη Μεταπολίτευση, η αριστερά είναι της ηθικής και των αξιών. Είναι έντιμη, είναι του αγώνα. Δεν είναι η αριστερά που κάνει μπίζνα τον αντιμνημονιακό αγώνα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας και συνέχισε:

«Χθες, ο κ. Παρασκευόπουλος, παραδέχθηκε ότι πρόκειται για φωτογραφική διάταξη για δύο καταδίκους. Εσείς σήμερα επιβραβεύετε τον κ. αναπληρωτή υπουργό (σ.σ Κατρούγκαλο) για αυτά τα οποία έκανε και κάνετε μομφή απέναντι σε εμένα και την αξιωματική αντιπολίτευση, ότι τα έχει βρει με τα κανάλια».

«Ούτε το ένα είναι ψέμα, αυτό που είπε ο κ. υπουργός και τα δικά σας λεγόμενα, επιβεβαιώνουν αυτά που λέμε για τον κ. Κατρούγκαλο. Το είχε επάγγελμα στις εποχές του αντιμνημονίου και το εξαργυρώνει τώρα», πρόσθεσε, με τον κ. Βούτση να επεμβαίνει πάνω στην ένταση λέγοντας: «Περί εξαργυρώσεων να μην ανοίξουμε το στόμα μας».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ο έντονος διάλογος του Κικίλια με τον Κριτσωτάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Φλαμπουράρης: Να δώσουμε διαβατήρια στους μετανάστες – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λοβέρδος απειλεί με αποχώρηση λόγω… Κατρούγκαλου – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ