Ο Κρεμαστινός για τη δήλωση Σακελλαρίδη στον Real Fm 97.8

«Η ασάφεια και η απροσδιοριστία πάλιν επί σκηνής», τονίζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κρεμαστινός αναφορικά με τη δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον Real Fm 97.8 για τον ΦΠΑ στα νησιά.

 «Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Γ. Σακελλαρίδης με σημερινή του δήλωση ανοίγει ξανά το ζήτημα του καθεστώτος ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου. Η ασάφεια και η απροσδιοριστία πάλιν επί σκηνής», αναφέρει ο κ. Κρεμαστινός και υπογραμμίζει:

«Μόλις πριν 5 ημέρες η Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών κα. Ν. Βαλαβάνη με διαβεβαίωσε ότι δεν τίθεται ζήτημα άρσης του ισχύοντος καθεστώτος σε λίγα νησιά διότι αυτό θα ήταν αντισυνταγματικό. Πριν από 4 μόλις ημέρες ο Υπουργός Οικονομικών κ. Βαρουφάκης, απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτησή του ίδιου βουλευτή στη Βουλή, δήλωσε επί λέξει: “Εγώ δε θα προσυπογράψω καμία αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά”.

Ο κάθε καλόπιστος πολίτης διερωτάται τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα: την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης την εκφράζει το Υπουργείο Οικονομικών δια των υπουργών του ή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος; Αυτή η ασάφεια και η απροσδιοριστία που συνεχίζεται δυναμιτίζει κάθε πιθανότητα επενδύσεων και ανάπτυξης στη χώρα».

 

Διαβάστε επίσης:

Σακελλαρίδης: Υπό διαβούλευση ο ΦΠΑ σε νησιά

Επιστολή του Βενιζέλου στον Παυλόπουλο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ