Τι απαντά ο υπουργός Δικαιοσύνης στο άρθρο Πανούση – ΒΙΝΤΕΟ

«Πέρα από το ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί η μεταφορά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στο υπουργείο Δικαιοσύνης, και να πραγματοποιηθεί, δεν νομίζω ότι αυτό θα σημαίνει ότι θα συνενωθούν τα δύο χαρτοφυλάκια» σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, αναφερόμενος στο άρθρο του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, στην εφημερίδα «Τα Νέα».

«Επομένως ο κ. Πανούσης, σύμφωνα με αυτά που μου είπατε – γιατί δεν έχω διαβάσει ακόμα το άρθρο- αναφέρεται σε ζητήματα του δικού του πεδίου κυρίως, και δεν αισθάνομαι καθόλου ότι ανακατεύει τη δική μου περιοχή» συμπλήρωσε ο κ. Παρασκευόπουλος.

«Στο μέτρο που μιλάει συνολικά για την κυβέρνηση κάνει μια πολιτική εκτίμηση γενική, την οποία μπορεί να κάνει ο καθένας. Τα υπόλοιπα, όπως οι καταλήψεις κλπ, είναι θέματα της δικής του αρμοδιότητας» επεσήμανε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Σε ό,τι αφορά τη δίκη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο κ. Παρασκευόπουλος ανέφερε ότι:

«Η δίκη των μελών της Χ.Α. θα ξεκινήσει στον Κορυδαλλό, αλλά στη συνέχεια δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί εκεί, γιατί αν υποβληθεί αίτημα αλλαγής του χώρου –διότι έτσι κι αλλιώς, χώρο πλήρως κατάλληλο για μια τόσο μεγάλη δίκη που είναι πρωτοφανής δεν έχουμε- δεν μπορώ να σας πω από τώρα που θα συνεχιστεί».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Διαβάστε επίσης:

Guardian: Ο Τσίπρας κινδυνεύει να καταστεί ο «χρήσιμος ηλίθιος» του Πούτιν

Το… “efharisto” του Γερμανού δημοσιογράφου

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ