Κουρουμπλής: Σήμερα το παρελθόν μας εκπλήσσει με την επικαιρότητά του

«Σήμερα, το παρελθόν μας εκπλήσσει με την επικαιρότητά του», υπογράμμισε από τα Ιωάννινα ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Μάλιστα, ο υπουργός πρόσθεσε: «Για άλλη μία φορά, ο Ελληνισμός καλείται να υπηρετήσει, ένα νέου τύπου ελληνικό και ευρωπαϊκό πατριωτισμό, που υπηρετεί την αξία και την αυταξία και πρέπει να υπηρετεί την αξία και την αυταξία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Για μία Ευρώπη των λαών και της πολιτικής και κοινωνικής δημοκρατίας, του κοινωνικού και πολιτικού πολιτισμού, για μία Ευρώπη, την οποία όλοι έχουμε οραματιστεί και την οποία όλοι θέλουμε να υπηρετήσουμε στο πλαίσιο αυτών των αξιών».

Μετά το τέλος της παρέλασης, στο μήνυμά του, ο υπουργός επισήμανε πως η 25η Μαρτίου είναι ημέρα «συλλογικής μνήμης για όλους εκείνους που χωρίς δισταγμό, χωρίς σκοπιμότητα, συνειδητά, επέλεξαν ακόμη και με θυσία της ίδιας τους της ζωής, να υπηρετήσουν τις αξίες, να υπηρετήσουν την ίδια την τιμή και ανυψώσουν στα ύψη την ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ