ΠΑΣΟΚ: Φιλότιμο και ντροπή άγνωστες έννοιες για τον Κατρούγκαλο

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στις αποκαλύψεις για τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Κατρούγκαλο, εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ.

«Τα στοιχεία που δόθηκαν επισήμως από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών για εργολαβικά – συμφωνητικά για υποθέσεις κατά του Δημοσίου που κατέθεσε ο κ Κατρούγκαλος στο ΔΣΑ, μάλιστα μετά την υπουργοποίηση του, είναι συντριπτικά σε βάρος του και σε σχέση με τα όσα υποστήριζε μέχρι σήμερα. Φαίνεται ότι οι έννοιες φιλότιμο και ντροπή για τον κ. Κατρούγκαλο είναι άγνωστες», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Τίθεται όμως μείζον θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης που αφορά πλέον τον κ, Τσίπρα προσωπικά και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

«Η επιμονή της κυβέρνησης να καλύπτει, να υποστηρίζει και να μην αποπέμπει τον κ Κατρούγκαλο, μετακυλύει τις ευθύνες στον κ. Τσίπρα», τονίζεται ακόμα στην ανακοίνωση στην οποία κλείνοντας, σημειώνεται:

«Και ο κ. Κατρούγκαλος είναι μόνο η αρχή. Το πελατειακό σύστημα που δημιούργησε ο πάλαι ποτέ αντιμνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ για να αναρριχηθεί στην εξουσία, το βρίσκει ήδη μπροστά του».

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ: Μονόδρομος η παραίτηση του Κατρούγκαλου

Ο Γεωργιάδης για τα συμφωνητικά του Κατρούγκαλου – ΒΙΝΤΕΟ

Η απάντηση του Κατρούγκαλου για τα 22 συμφωνητικά – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ