Τι σχέση έχει ο Κοστέλο με τον ΠΑΟΚ

Κόκκινο είχε χτυπήσει η αγωνία ξημερώματα Παρασκευής στην ελληνική αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες που περίμενε υπομονετικά την ολοκλήρωση της περίφημης οκταμερούς.

Όπως διαβάζουμε στον «μικροπολιτικό», στο ένα γραφείο περίμεναν οι Νίκος Παππάς, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Τάκης Παυλόπουλος και Θόδωρος Μιχόπουλος και σε παρακείμενο χώρο οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Χουλιαράκης.

Στο ίδιο γραφείο βρισκόταν και ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Ντέκλαν Κοστέλο. Κάποια στιγμή, τις πρώτες πρωινές ώρες, Τσακαλώτος και Χουλιαράκης διαπιστώνουν ότι ο Κοστέλο λαμβάνει πληροφόρηση από υψηλόβαθμους που έβγαιναν από την οκταμερή για να ικανοποιήσουν φυσικές τους ανάγκες. Η εξήγηση που δίνουν κάποιοι ήταν ότι κατανάλωσαν τόσες κανάτες με νερό συζητώντας, που αυτές οι ολιγόλεπτες εξαφανίσεις ήταν αναμενόμενες. Μόνο ο Αλέξης Τσίπρας έμεινε στη θέση του.

Τις συζητήσεις Κοστέλο με τους «διαδρομιστές», έπιασαν κάποιοι έλληνες κυβερνητικοί. Για να καταλάβουν τι συμβαίνει απευθύνθηκαν στον Ευκλείδη Τσακαλώτο ζητώντας του να πληροφορηθούν για το ύφος και τις εκφράσεις του Κοστέλο και επομένως να συμπεράνουν πως εξελίσσεται η βραδιά.

Σύμφωνα με τον μικροπολιτικό, ο Ευ. Τσακαλώτος έκανε την ακόλουθη περιγραφή: «Είναι σαν παοκτσής που έχει φάει τεσσάρα από τον Ολυμπιακό μέσα στην Τούμπα». Για την ιστορία, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις είναι βαμμένος παοκτσής.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Διαβάστε επίσης:

To Brussels Group ξαναέγινε… τρόικα

“Πάγωμα” δύο νομοσχεδίων ζητά η Κομισιόν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ