«Μάχη» ΠΑΣΟΚ – Κωσταράκου για τα κάγκελα…

Φωτιές άναψαν τα αλλεπάλληλα tweets του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, η οποία ως γνωστών, φέτος θα πραγματοποιηθεί χωρίς κάγκελα.

Ο στρατηγός, ο οποίος είναι τακτικός χρήστης του twitter, ανέβασε το Σάββατο στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία που δείχνει περιστέρια να σηκώνουν τα κάγκελα μπροστά από τη Βουλή και γράφει: «25η Μαρτίου χωρίς κιγκλιδώματα!».

 

Μάλιστα, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνόδευσε τη φωτογραφία με το εξής σχόλιο: «Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου φέτος θα είναι μια μαζική εκδήλωση του Λαού και των ΕΔ για να τιμήσουν την Εθνεγερσία».

Ωστόσο τα «τιτιβίσματα» του στρατηγού, Μ. Κωσταράκου, δεν σταμάτησαν εκεί. Επανήλθε με νέες αναρτήσεις εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την τελική πρόβα των τμημάτων που θα παρελάσουν («είναι εξαιρετικό. Έπεσε σκληρή δουλειά. Μπράβο παιδιά»), ενώ με άλλο tweet προτρέπει «όσα στελέχη των ΕΔ θα παρακολουθήσουν τις παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα εκτός υπηρεσίας, και το επιθυμούν, να φέρουν τη στολή τους».

 

«Να σταματήσει να γλύφει…»

Τα απανωτά tweets του αρχηγού ΓΕΕΘΑ προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο καταφέρθηκε εναντίον του με ένα καυστικό σχόλιο, κατηγορώντας τον ότι επιδιώκει να εξασφαλίσει την εύνοια της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας: «Μήπως ο κ. αρχηγός ΓΕΕΘΑ να περιοριστεί στον ρόλο του; Να σταματήσει να γλείφει τη νέα πολιτική του ηγεσία και να σεβαστεί το γεγονός ότι είναι στην ίδια θέση από το 2011; Με ποια μορφή παρέλασης συμφωνεί – του 2012, του 2013, του 2014 ή του 2015; Λίγη σοβαρότητα απαιτείται…».

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Διαβάστε επίσης:

ΚΥΣΕΑ – Παραμένει αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο Κωσταράκος – Τα νέα πρόσωπα

Το tweet του Κωσταράκου για την παρέλαση

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ