Ασημακοπούλου: Μακάρι να είχαν μιλήσει για τη Γαλακτοκομική

Για την επιστολή διαμαρτυρίας των σπουδαστών της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, την οποία έφερε στη Βουλή και είχε υπογράψει ο αδικοχαμένος Βαγγέλης Γιακουμάκης, μίλησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, στον Real Fm 97.8, στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή.

«Οι μαθητές της Γαλακτοκομικής Σχολής τον περασμένο Νοέμβριο είχαν γράψει μία επιστολή όπου αναδείκνυαν διάφορα θέματα επί της υλικοτεχνικής υποδομής. Είχαν απευθυνθεί σε βουλευτές του νομού και σε αυτό το πλαίσιο πρώτος ο βουλευτής Ιωαννίνων και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, είχε καταθέσει ερώτηση στη βουλή», ανέφερε κυρία Ασημακοπούλου και συνέχισε:

«Ήρθαν και σε μένα, ως εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τότε, ζητώντας διακομματική στήριξη για τα αιτήματά τους, αλλά δεν ήμουν στο γραφείο μου».

Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στα Γιάννενα τις τελευταίες ημέρες σημείωσε:

«Η τοπική κοινωνία είναι πάρα πολύ αναστατωμένη. Πριν προκύψει η εξαφάνιση δεν είχα ακούσει να συζητείται κάποιο θέμα σχετικά με τη σχολή. Μακάρι να είχαν μιλήσει τα παιδιά όταν έφεραν αυτό το έγγραφο στο γραφείο μου. Μπορεί να είχαμε αποφύγει τα χειρότερα».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Διαβάστε επίσης:

Δήμαρχος Ιωαννιτών: Δεν απαντάμε στη βία με αυτοδικία – ΒΙΝΤΕΟ

Ξέσπασε η αδερφή του Γιακουμάκη: Θα πληρώσουν…

Τι είπε ο Γιακουμάκης σε συμφοιτητή του λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βαγγέλης είχε υπογράψει επιστολή διαμαρτυρ��ας -ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ