Κωνσταντοπούλου στον Μητσοτάκη: Δεν είπατε την αλήθεια – ΒΙΝΤΕΟ

Σε υψηλούς τόνους απάντησε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Δεν υπάρχει ούτε ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που να τα πήρε από τη Siemens, δεν υπάρχει ούτε ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που να του έκανε η Siemens δώρο τηλεφωνικό κέντρο για το γραφείο του, που να ανέλαβε να κουβαλάει για τη Siemens ή να εισπράττει για τη Siemens “μαύρα” χρήματα και να ψηφίζει εν συνεχεία συμβιβασμούς επονείδιστους και άκυρους σε βάρος του λαϊκού συμφέροντος και του κοινωνικού συμφέροντος και επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό και καταχρεώνοντας το λαό», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και συνέχισε:

«Γιατί δεν είπατε την αλήθεια σήμερα. Αυτό το οποίο πιο πολύ σας έχει ενοχλήσει δεν είναι βέβαια που θα γινόταν ονομαστική ψηφοφορία, αν και αυτό δοκίμασε τα όριά σας και τις εκλεκτικές δικές σας συγγένειες. Αυτό που πιο πολύ σας έχει ενοχλήσει είναι ότι θα γίνει υπό την αιγίδα του Κοινοβουλίου λογιστικός έλεγχος του χρέους και θα δούμε ποιοι χρέωσαν ποιους, θα δούμε πως αποτιμάται το χρέος σήμερα, ποιοι πήραν τα δάνεια και για ποιους σκοπούς και για ποιες συμβάσεις των μιζών».

«Εν σχέση με τα λοιπά προνόμια, αναφερόμουν στις δηλώσεις που έκανε η κυρία Μπακογιάννη χθες, η οποία συσχέτισε τον εαυτό της με την χρήση εκ μέρους του κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ενός χώρου στη βουλή, με την ιδιότητά του ως πρώην Πρωθυπουργού.

Αυτού του είδους τις κορώνες περί προνομίων όχι στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και όχι στην Πρόεδρο της Βουλής που επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ και η οποία είπε ότι θα σπάσει αυτό το καθεστώς και αυτό το απόστημα», κατέληξε η Πρόεδρος της Βουλής.

 

Δείτε το βίντεο

 

 

Διαβάστε επίσης:

Η απάντηση της Κωνσταντοπούλου στην κριτική που δέχεται – ΒΙΝΤΕΟ

Άδωνις: Η Κωνσταντοπούλου τσακώθηκε με όλους

Κωνσταντοπούλου: Κύριε Μητσοτάκη, καταλαβαίνω την πικρία σας – ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ της Κωνσταντοπούλου και του Κεγκέρογλου – ΒΙΝΤΕΟ

Άδωνις: Η Κωνσταντοπούλου τσακώθηκε με όλους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ