Μεϊμαράκης στην Κωνσταντοπούλου: Δεν χρειάζεται να απαντάτε στον κάθε ομιλητή – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν χρειάζεται να απαντάτε στον κάθε ομιλητή. Ακούστε μας όλους και μας απαντάτε σε όλους μαζί», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης απευθυνόμενος στην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Δεν είναι δυνατόν διαδικαστικά να χωριζόμαστε και να χαλάμε την εικόνα της Βουλής ενώ ταυτόχρονα συμφωνούμε όλοι. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι διαφωνούμε. Ας μας δούνε και μία φορά  να συμφωνούμε σε κάτι σοβαρό, σε κάτι θετικό το οποίο, στέλνει ένα μήνυμα και στο εξωτερικό», υπογράμμισε και συνέχισε:

«Με ευθύνη της προέδρου χάλασε το κλίμα διότι δεν επέτρεψε πρώτον στον κοινοβουλευτικό  εκπρόσωπο να απαντήσει στον Πρωθυπουργό ή στους προέδρους των κομμάτων να απαντήσουν στον Πρωθυπουργό». 

«Ένα θέμα το οποίο μας ένωσε με διαδικαστικά ζητήματα με ευθύνη της προέδρου έστειλε ένα λάθος μήνυμα. Επειδή σας άκουσα κυρία πρόεδρε να λέτε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν το ψήφισε, θέλω να δηλώσω ότι το ψήφισα και δεν μπορεί εσείς να ερμηνεύετε λάθος τις δικές μας εκτιμήσεις και απόψεις. Είτε θα διορθώσετε στα πρακτικά αυτό που αυθαίρετα  είπατε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν ψηφίζει ειδάλλως θα επαναλάβετε την ψηφοφορία. Άλλη λύση δεν έχουμε», σημείωσε.

 

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση Βρούτση στην Κωνσταντοπούλου: Γελοιοποιείτε και ευτελίζετε τους θεσμούς – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ