Ηχηρές απουσίες στην ΚΟ της ΝΔ – ΤΩΡΑ

Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας που θα εκλεγούν τα τέσσερα μέλη του πολιτικού συμβουλίου και η «σκιώδης» κυβέρνηση-τομεάρχες.

Ωστόσο από την συνεδρίαση απουσιάζουν κορυφαία στελέχη όπως οι Κώστας Καραμανλής – Ντόρα Μπακογιάννη – Ευριπίδης Στυλιανίδης – Γιώργος Βλάχος και Κώστας Τζαβάρας.

Ο Αντώνης Σαμαράς συνομιλώντας με δημοσιογράφους τόνισε πως η ΝΔ θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση. «Εμείς το νομοσχέδιο θα το ψηφίσουμε από εκεί και πέρα είναι ευθύνη της κυβέρνησης να εφαρμόσει και να υλοποιήσει την συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου».

Ο Πρόεδρος της ΝΔ δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα της ενδεχόμενης παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου. «Θα γίνουν όλες οι ενέργειες που απαιτούνται», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αντώνης Σαμαράς αναχωρεί το απόγευμα για τις Βρυξέλλες προκειμένου αύριο να παραστεί στην συνεδρίαση του ΕΛΚ όπου στο περιθώριο της Συνόδου αναμένεται να συναντηθεί με τους Α. Μέρκελ, Ζ.Κ. Γιούνκερ, Μ. Ραχόι και Π. Κοέλιο.

Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ