Σκάνδαλο με παράβολα αποκάλυψε ο Μπακογιάννης– ΒΙΝΤΕΟ

Αιφνιδίασε τους πάντες ο Κώστας Μπακογιάννης όταν, στην έναρξη της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, μίλησε εκτός ημερησίας  διάταξης για ένα οικονομικό σκάνδαλο που ερευνά στην Εύβοια και για το οποίο ήδη έχει θέσει σε διαθεσιμότητα έναν υπάλληλο του υπουργείου Μεταφορών στη Χαλκίδα.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, από την έρευνα που έγινε προέκυψε, πως τουλάχιστον ένας υπάλληλος της διεύθυνσης μεταφορών και επικοινωνιών, αφαιρούσε τα παράβολα από τους φακέλους των ήδη μεταβιβασμένων οχημάτων και στη συνέχεια ενημέρωνε πως δεν έχει γίνει η χρήση παραβόλων.

Η ζημιά της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ανέρχεται στο ποσό των 115.000 ευρώ περίπου, για το χρονικό διάστημα από τον Νοέμβριο του 2014 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2015.   

Η έρευνα συνεχίζεται για να “ξεσκεπαστεί” όλο το κύκλωμα, ενώ παράλληλα έδωσε τα στοιχεία στον Εισαγγελέα Χακλίδας.

Ο κ. Μπακογιάννης τόνισε: «Ας γίνει επιτέλους αντιληπτό ότι μια νέα γενιά έρχεται στα πράγματα, απαλλαγμένη από τα βάρη και τις εξαρτήσεις του παρελθόντος. Μια νέα γενιά που θέλει να αλλάξει νοοτροπίες και πρακτικές» και συμπλήρωσε «Αυτά που ήξεραν κάποιοι ας τα ξεχάσουν. Είχαμε δεσμευθεί ότι θα σπάσουμε αβγά και θα το κάνουμε».

 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: lamiareport.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Συγκροτείται η Επιτροπή για τον λογιστικό έλεγχο του χρέους

Παραδοχή Γκίκα για το πόθεν έσχες

Άνοδο 78% σημείωσαν τον Φεβρουάριο οι ακάλυπτες επιταγές

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ