Θεοδωράκης: Ο Παρασκευόπουλος θα βρει χειροκροτητές μόνο μέσα στους φασίστες – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση κατά του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού προσερχόμενος στη Βουλή ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για για το αν πιστεύει ότι η κυβέρνηση δημιουργεί σκηνικό σύγκρουσης με τη Γερμανία.

«Δεν θέλω να το πιστέψω, αλλά κάτι τέτοιο γίνεται», απάντησε ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε: «Κάτι συμβαίνει με τους Υπουργούς της Κυβέρνησης. Να σας πω ενδεικτικά ότι τη Δευτέρα βγήκε η επίτροπος για θέματα δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Βέρα Ζούροβα και έκανε μια αποτίμηση των συστημάτων δικαιοσύνης των χωρών της ευρωζώνης. Η Ελλάδα, λοιπόν, είναι μια από τις τελευταίες χώρες στην ποιότητα και το χρόνο της απονομής της δικαιοσύνης. Ο κύριος Παρασκευόπουλος είναι Υπουργός 45 μέρες και τις τελευταίες δύο μέρες έχει δώσει τέσσερις συνεντεύξεις μόνο και μόνο για να δηλώσει ότι ετοιμάζεται να δημεύσει τη Γερμανική περιουσία στην Αθήνα. Δε μπορώ να γνωρίζω πως ένας γερμανοτραφής νομικός, όπως είναι ο κύριος Παρασκευόπουλος, αποφάσισε να φορέσει φουστανέλα και να ενταχθεί στην ομάδα Καμμένου, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Θα μου επιτρέψετε να σας πω και κάτι πιο σκληρό. Διαρρέουν από το υπουργείο Δικαιοσύνης ότι σκέφτονται να κατασχέσουν το Ινστιτούτο Γκαίτε. Φαντάζομαι ότι ο κύριος Παρασκευόπουλος γνωρίζει τι είναι το ινστιτούτο Γκαίτε και τι έχει προσφέρει, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Αυτές οι δηλώσεις, όπως και οι διαρροές, είναι ντροπή και θα βρει χειροκροτητές μόνο μέσα στους φασίστες και όχι στον Ελληνικό λαό.”

«Για τις δηλώσεις που κάνατε χθες βλέπουμε ότι οι ΑΝ.ΕΛ. σας επιτίθενται σε πολύ προσωπικό επίπεδο», σχολίασε ένας δημοσιογράφος με τον επικεφαλής του Ποταμιού να απαντά: «Δεν παρακολουθώ τις ανακοινώσεις των ψεκασμένων Ελλήνων».

 

 

Διαβάστε επίσης:

Το Ποτάμι στον ΣΥΡΙΖΑ: Για τις σπατάλες στην ΕΡΤ ρωτήστε τα στελέχη σας

Γερμανός δημοσιογράφος: Το ζήτημα των αποζημιώσεων είναι ανοιχτό

Ήσυχος: Έχουμε τα αρχεία της Βέρμαχτ για την Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ