Ο Φάρατζ τηλεφώνησε στον Καμμένο

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχηγό του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος της Βρετανίας UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ είχε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Real Fm 97.8 την πρωτοβουλία ανέλαβε ο κ. Φάρατζ ο οποίος πήρε τηλέφωνο τον κ. Καμμένο με αφορμή τη δήλωσή του ότι «αν η Ευρώπη χτυπήσει την Ελλάδα, οι μετανάστες θα πάρουν τα χαρτιά τους και θα πάνε στο Βερολίνο».

Ο Νάιτζελ Φάρατζ φέρεται να υιοθετεί τον προβληματισμό του Πάνου Καμμένου και έγραψε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του ότι «1.000.000 μετανάστες σε μία χώρα που δεν είναι σε θέση να παρέχει θέσεις εργασίας στον ελληνικό λαό δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα στο κράτος».

Επίσης, ο κ. Φάρατζ είπε στον υπουργό, σύμφωνα με τον Real Fm 97,8 ότι ο ίδιος θα αναλάβει πρωτοβουλίες και θα επιστήσει την προσοχή μεταξύ Βρυξελλών και Βερολίνου, αναφέροντας ότι η Ελλάδα μετατρέπεται σε ένα «βέλος». Παράλληλα σημείωσε ότι η Ευρώπη δεν παίρνει στα σοβαρά την ελληνική κυβέρνηση.

Τέλος, ο αρχηγός του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος της Βρετανίας, συνέστησε στον Πάνο Καμμένο, σύμφωνα με τον Real Fm 97.8, να προτάξει η ελληνική κυβέρνηση ρεαλιστικές λύσεις. 

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Μαριάς στον Γιούνκερ: Ο ελληνικός λαός δεν δέχεται πλέον εντολές… – ΒΙΝΤΕΟ

5 κόμματα υπέρ του νομοσχεδίου για την ακραία φτώχεια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ