Η απάντηση του Καραγκούνη στον Σακελλαρίδη

Την αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραγκούνη προκάλεσε η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γαβριήλ Σακελλαρίδη για την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καραγκούνη:

«Την ώρα που όλο και περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούν δημόσια το κόμμα τους και την κυβέρνησή τους, ότι «βαπτίζει το κρέας ψάρι», για να ξεγελάσει τον Ελληνικό λαό, χρειάζεται θράσος να βγαίνει η κυβέρνηση και να ζητά «τα ρέστα». Το τι σημαίνει «αξιοπρέπεια», όταν κοροϊδεύεις τους πάντες, να μην το λέει σε μας. Να το πει στα στελέχη του!

Ήταν τόσο «υπερήφανη» η διαπραγμάτευση που έκανε που… δεν τολμάει να φέρει το αποτέλεσμά της στη Βουλή!

Σε ό,τι αφορά τους «λογαριασμούς» πολιτικών στο εξωτερικό, θέση μας είναι να ψαχθούν τα πάντα. Και να αποδοθούν ευθύνες εκεί που υπάρχουν, αν υπάρχουν. Όχι λαϊκίστικο «κυνήγι μαγισσών». Για κανένα! Ούτε για τα στελέχη του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ, που αρκετά φαίνονται «φορτωμένα» με καταθέσεις στο εξωτερικό.

Τέλος, ο Επιθεωρητής Κλουζώ μπορεί να φανεί χρήσιμος στο ΣΥΡΙΖΑ. Όχι μόνο για να βρει την αξιοπρέπειά του που μόλις έχασε, αλλά και τη σοβαρότητά του που δεν είχε ποτέ…».

 

Διαβάστε επίσης:

Απάντηση Σακελλαρίδη στον Σαμαρά

Αβραμόπουλος: Αγαπητέ Πρόεδρε, Αντώνη Σαμαρά…

Σαμαράς: Το θέμα της ηγεσίας έκλεισε – Πως αντέδρασαν οι βουλευτές – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ