Το Ποτάμι: Όχι άλλους θεατρινισμούς

«Από τις προτάσεις της κυβέρνησης απουσιάζουν για άλλη μια φορά οι λύσεις, που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη χώρα και στη θέση τους εμφανίζονται ως ‘μεταρρυθμίσεις’ οι … μετατροπές των νοικοκυρών και των τουριστών ως μυστικών φορολογικών ελεγκτών!» αναφέρει το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του.

«Σαν να μην έφθανε αυτό, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών θέλοντας προφανώς να κάνει ένα ντουζ φόβου στη διεθνή κοινή γνώμη, προβάλλει το σενάριο της μαζικής εισροής τζιχαντιστών στην Ευρώπη στην περίπτωση οικονομικής κατάρρευσης της χώρας μας. Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται ο κ. Κοτζιάς είναι ότι η εικόνα της Ελλάδα, που περιγράφει, είναι εφιαλτική πρωτίστως για μας τους Έλληνες.

Υπό άλλες συνθήκες όλα αυτά θα έδιναν τροφή μόνο στα ελληνικά τηλεοπτικά παράθυρα. Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες όμως των διαπραγματεύσεων, τραυματίζουν την εικόνα της κυβέρνησης στο εξωτερικό.  Η χώρα πρέπει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των εταίρων της και αυτό δεν γίνεται με… θεατρικές δηλώσεις παρά μόνο με έργα» καταλήγει το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του.

Διαβάστε επίσης:

Neue Osnabrücker Zeitung: Ο Τσίπρας βάζει… φίμωτρο στον Βαρουφάκη

Business Insider: Η ανάκαμψη στην Ελλάδα θα αργήσει 10 χρόνια

Βαρουφάκης: Θετικές οι αναφορές στην Ελλάδα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ