Απορρίφθηκε το αίτημα για κατάσχεση υπολογιστή του υπουργείου Οικονομικών

Απορριπτική ήταν η απόφαση των δικαστών στη δίκη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στο αίτημα της εισαγγελέως για κατάσχεση υπολογιστών (με κωδικό «Σοφία» και του γραφείου υπουργού του υπουργείου Οικονομικών) και στο αίτημά της να κληθεί ο τέως εισαγγελικός λειτουργός και υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Παναγιώτης Νικολούδης.

Αίτημα, που επίσης απορρίφθηκε, είχαν καταθέσει και οι συνήγοροι υπεράσπισης του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, να κλητευθεί να καταθέσει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης ο οποίος δημοσίευσε στο περιοδικό που εκδίδει (σ.σ. ΗΟΤDOC) την «λίστα Λαγκάρντ», αλλά και ο πραγματογνώμονας που έκανε την σχετική πραγματογνωμοσύνη στο στικάκι που έχει στην κατοχή του ο δημοσιογράφος. Το συγκεκριμένο usb, σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη, δημιουργήθηκε στις 4-8-2010.

Σύμφωνα με το ΑΜΕ-ΜΠΕ, το δικαστήριο διέκοψε για την ερχόμενη Δευτέρα και θα συνεχίσει την κατάθεσή του ο πραγματογνώμονας της Διεύθυνσης Εγκληματικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, Απόστολος Δελτσίδης.

 

Διαβάστε επίσης:

Εισαγγελική πρόταση για κατάσχεση υπολογιστή του Υπ. Οικονομικών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ