Ολοκληρώθηκε η Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας

Μέσα σε κλίμα κριτικής προς την ηγεσία του κόμματος για τα αίτια της εκλογικής ήττας ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ.

Στη δευτερολογία του ο Αντώνης Σαμαράς απέρριψε την σύγκληση του εκτάκτου συνεδρίου που ζήτησαν αρκετοί βουλευτές του κόμματος.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την σύγκληση του εκτάκτου συνεδρίου, αλλά τέτοια δώρα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνεδρίαση της ΚΟ κανένα στέλεχος δεν αμφισβήτησε ευθέως τον Αντώνη Σαμαρά, ωστόσο αρκετοί είναι εκείνοι που τάχθηκαν υπέρ της σύγκλισης εκτάκτου συνεδρίου.

«Εγώ δεν είμαι “παντρεμένος” με την θέση μου. Άλλα δεν πρόκειται να εγκαταλείψω τη μάχη σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή. Σκέφτηκα και το έκτακτο συνέδριο, αλλά θα το εμφάνιζαν και θα το μετέτρεπαν σε σύμπτωμα της μέγιστης εσωστρέφειας για την παράταξή μας. Και θα εκμεταλλεύονταν την παραμικρή δήλωση οποιουδήποτε στελέχους μας για να δείξουν την παράταξη ως σπαρασσόμενη σε κρίσιμες ώρες. Αντίθετα θα ανακοινώσω εθνική συνδιάσκεψη προκειμένου να υπάρξει ένας ευρύτατος διάλογος στη βάση για την επικαιροποίηση της ιδεολογική μας ταυτότητας», είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

ΠΗΓΗ: real.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Οι βουλευτές που ζητούν έκτακτο συνέδριο και η απάντηση του Σαμαρά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ