Σκληρή επίθεση της Ντόρας στον Σαμαρά: Να αποκατασταθεί η εσωκομματική δημοκρατία

Σκληρή κριτική στον Αντώνη Σαμαρά άσκησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. «Να αποκατασταθεί η εσωκομματική δημοκρατία», ανέφερε ζητώντας τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου.

«Είτε μας αρέσει είτε όχι, η Ελλάδα γύρισε σελίδα, οφείλουμε να αφήσουμε πίσω τις νοοτροπίες και πρακτικές που μας έφεραν εδώ, να διαμορφώσουμε σύγχρονο ξεκάθαρο πολιτικό και ιδεολογικό στίγμα. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι αρχηγοί της παράταξης μετά από ήττες παραιτούντο. Ούτε κακοί πρωθυπουργοί ήταν ούτε κακοί αρχηγοί. Αλλά υπέβαλαν την παραίτησή τους διότι ήξεραν μία απλή αλήθεια: ότι η προσπάθεια δικαίωσης του δικού τους έργου υπονόμευε την προοπτική της επόμενης ημέρας. Για να προχωρήσουμε στο μέλλον χρειάζεται πάραυτα να γίνει έκτακτο συνέδριο. Ένα συνέδριο όπου θα συζητηθούν τα πάντα, η λειτουργία, η εσωκομματική δημοκρατία τα οργανωτικά, η στρατηγική τα πρόσωπα» είπε η κυρία Μπακογιάννη και πρόσθεσε:

«Να αποκατασταθεί η εσωκομματική δημοκρατία. Για την ηγεσία της ΝΔ οι έννοιες εσωκομματική δημοκρατία, συλλογικότητα και αξιοκρατία εθεωρούντο ταυτόσημες με την υπονόμευση. Η ΝΔ στην πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα κράτησε τις πόρτες κλειστές, λειτούργησε με τη λογική της κλειστής ομάδας».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Διαβάστε επίσης:

Σαμαράς: Όποιος θέλει να θέσει θέμα προέδρου να το πει τώρα…

Ντόρα Μπακογιάννη: “Όποιος πρόεδρος έχανε εκλογές παραιτείτο”

Έκτακτο συνέδριο ζήτησε ο Νικήτας Κακλαμάνης – ΤΩΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Να πάμε σε συνέδριο – ΤΩΡΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ