Το μήνυμα του Σαμαρά σε όσους βουλευτές τον αμφισβητούν

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, είπε κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ότι το κόμμα πάει σε εθνική συνδιάσκεψη.

Ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται να είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με πληροφορίες: «Δεν είμαι παντρεμένος με τη θέση “του προέδρου” αλλά δε αυτή τη δύσκολη στιγμή δεν είμαι διατεθειμένος να εγκαταλείψω». 

«Όποιος βλέπει αλλιώς τα πράγματα τον καλώ να το πει τώρα και να το λήξουμε σήμερα», ανέφερε ο κ. Σαμαράς και συμπλήρωσε:

«Αν κάποιος νομίζει ότι είναι καλό για την παράταξη και για τη χώρα να θέσει θέμα προέδρου, να πάρει την ευθύνη και να κινήσει τις καταστατικές διαδικασίες».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι σκέφτηκε το ενδεχόμενο του έκτακτου συνεδρίου ενώ επεσήμανε ότι «δεν κάνει καλό στη Νέα Δημοκρατία όταν τα στελέχη που υπήρξαν ακόμα και υπουργοί σε καίρια πόστα, να υποβαθμίζουν το έργο της κυβέρνησης».

Τέλος, αναφορικά με το αποτέλεσμα των εκλογών τόνισε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι «χάσαμε με 1,83% σε σχέση με το ποσοστό του 2012».

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Σαμαράς πριν από την έναρξη της συνεδρίασης – ΦΩΤΟ

Τα tweets του Αντώναρου πριν από τη συνεδρίαση της ΝΔ

Καραγκούνης: Θα γίνει αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ