Μαρκογιαννάκης: Τηλεφώνησα στη Γαλακτοκομική Σχολή αλλά για άλλο θέμα – ΒΙΝΤΕΟ

Πως ενεπλάκη το όνομά του στην υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη εξήγησε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Όπως διευκρίνησε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, πριν από 2-3 χρόνια είχε τηλεφωνήσει στον διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων για θέμα που αφορούσε έναν φοιτητή από ορεινό χωριό των Χανίων.

Ο εν λόγω φοιτητής είχε εκδιωχθεί από την εστία της Σχολής διότι είχε ζωγραφίσει στον τοίχο του δωματίου του την Κρήτη. Ο πρώην βουλευτής προσπάθησε να παρέμβει μετά από έκκληση της οικογένειας του φοιτητή, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν ήταν σε θέση να πληρώνει ενοίκιο. Ωστόσο, όπως επεσήμανε ο κ. Μαρκογιαννάκης, ο διευθυντής της σχολής ενοχλήθηκε από την παρέμβασή του κι έτσι ο ίδιος συνέστησε στην οικογένεια να πάει ο φοιτητής να ζητήσει συγγνώμη και να αποκαταστήσει τη ζημιά.

Ο πρώην βουλευτής ανέφερε το περιστατικό σε δημοσιογράφο ο οποίος το έγραψε σε blog κι έτσι το ζήτημα πήρε διαστάσεις. Δήλωσε τέλος ότι σκέφτεται να μεταβεί στα Γιάννενα και να ζητήσει από τον εισαγγελέα να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ

 

Διαβάστε επίσης

Το μήνυμα του Κεγκέρογλου στην Ακρίτα για την υπόθεση Γιακουμάκη

Μαρτυρία – ντοκουμέντο για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ