Ποτάμι: Η κοινωνία θέλει λύσεις και όχι μάχες με φαντάσματα

Την ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, σχολίασε το Ποτάμι, με ανακοίνωση που εξέδωσε, επισημαίνοντας ότι η κοινωνία θέλει λύσεις και όχι μάχες με φαντάσματα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πρωθυπουργός μιλώντας στα στελέχη του κατήγγειλε σχέδιο εταίρων μας στην ΕΕ για ανατροπή της κυβέρνησης μέσω της “πιστωτικής ασφυξίας και της πρόκληση λαϊκής δυσαρέσκειας”. Αν δεν ήταν λόγια για κομματική κατανάλωση, ο κ.Τσίπρας πρέπει να γίνει συγκεκριμένος γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Ποιοί από τους εταίρους μας επεξεργάζονται σενάρια πτώσης μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης;

Εκτός αν όλα αυτά λέγονται για να δημιουργήσουν ένα κλίμα φόβου κυρίως για τους εσωκομματικούς αντιπάλους της κυβέρνησης, οι οποίοι θα πρέπει να σταματήσουν την κριτική, αλλιώτικα θα θεωρηθούν όργανα “ξένων δυνάμεων”, που θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση. Η χώρα όμως δεν έχει όρεξη για τέτοια εσωκομματικά παιχνίδια. Ο χρόνος τρέχει και η κοινωνία θέλει λύσεις και όχι μάχες με φαντάσματα».

 

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Η Ελλάδα έπαψε να εκτελεί εντολές και να εφαρμόζει μνημόνια – ΒΙΝΤΕ

ΚΚΕ: Απαλλαγή από τα μνημόνια σημαίνει κατάργηση των εφαρμοστικών

Διαφοροποιήσεις στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ