Ο Μαριάς για τον έντονο διάλογο με τον Ντράγκι – ΒΙΝΤΕΟ

Για τον επεισοδιακό διάλογο που σημειώθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μεταξύ του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, με τον ευρωβουλευτή, Νότη Μαριά, σε συζήτηση που αφορούσε τη χώρα μας και τη συμφωνία για την επέκταση της δανειακής σύμβασης, τοποθετήθηκε ο κ. Μαριάς, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Ο κ. Μαριάς αποκάλυψε ότι ο κ. Ντράγκι δεν επιθυμούσε να γίνει η συζήτηση την Τετάρτη, ωστόσο, όπως είπε, αυτό δεν έγινε, καθώς είχε γραφτεί στην ημερήσια διάταξη. «Έγιναν παρασκηνιακές επαφές, για να αναβληθεί η συζήτηση. Μάλιστα, έχω και δύο e-mail και μου ζητούσαν να συναινέσω, γιατί, χωρίς τη δική μου συναίνεση, δεν μπορούσε να αναβληθεί. Εγώ είπα, λοιπόν, να έρθει εδώ ο κ. Ντράγκι να μας τα πει, διότι έχει καταστρέψει την Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι οι τόνοι ανέβηκαν, όταν η συζήτηση έφθασε στο ζήτημα της επιστροφής στην Ελλάδα των κερδών των κεντρικών τραπεζών της ευρωζώνης από τη διακράτηση ελληνικών ομολόγων, με τον πρόεδρο της ΕΚΤ να διαμηνύει με αυστηρό ύφος στην Αθήνα ότι για κάτι τέτοιο υπάρχουν αυστηροί όροι.

Δείτε το βίντεο από το Star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ