Σακελλαρίδης: Είναι κέρδος η γενικόλογη λίστα – ΒΙΝΤΕΟ

«Για εμάς, νομίζω ότι είναι κέρδος, όπως και για την ελληνική κοινωνία, το γεγονός ότι είναι γενικόλογη η λίστα σε πολλά και αφήνει περιθώρια να γίνουν παρεμβάσεις –όχι δεσμευτικές, όπως ήταν με την προηγούμενη κυβέρνηση όπου ήταν ξεκάθαρη η κατεύθυνση σε μία σειρά από ζητήματα» ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας στην πρωινή του ΑΝΤ1 και συμπλήρωσε:

«Δίνεται ο χώρος στη νέα κυβέρνηση, στα υπουργεία και στους αρμόδιους υπουργούς, να εξειδικεύσουν αυτές τις κατευθύνσεις που περιέχει η λίστα, με έναν τρόπο ο οποίος δεν θα θίγει τα συμφέροντα ούτε των συνταξιούχων, ούτε των φορολογούμενων, ούτε των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα».

«Τα μέτρα για τα οποία θα υπάρχει δημοσιονομικό κόστος, θα συζητιούνται» σημείωσε ο κ. Σακελλαρίδης διευκρινίζοντας ότι θα υπάρχει διαβούλευση με τους θεσμούς για τα νομοσχέδια πριν από την ψήφισή τους.

«Τα περισσότερα από αυτά που προβλέπει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης περιλαμβάνονται και σε αυτή τη λίστα των μεταρρυθμίσεων» ξεκαθάρισε ο κ. Σακελλαρίδης.

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Διαβάστε επίσης:

Ρωμανιάς: Δεν θα μειωθούν οι επικουρικές συντάξεις

Ρωμανιάς: Δεν καταργούνται όλες οι πρόωρες συντάξεις – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελλάδα θα χρειαστεί τρίτο πακέτο βοήθειας τον Ιούλιο, λένε Γερμανοί αξιωματούχοι – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ