Σακελλαρίδης: Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία – ΒΙΝΤΕΟ

Την αισιοδοξία του ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, επισημαίνοντας, παράλληλα ότι δεν μπορεί κανείς να προεξοφλήσει τίποτα.

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει αποδείξει όλες αυτές τις εβδομάδες ότι έχει τη διάθεση να κάνει διάλογο, να βρεθεί μία αμοιβαία επωφελής λύση, αλλά, ταυτόχρονα, να παραμείνει πιστή στις δεσμεύσεις απέναντι στη λαϊκή εντολή που έχει λάβει», ανέφερε ο κ. Σακελλαρίδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Παράλληλα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει ζητήσει καμία επέκταση του προγράμματος, προσθέτοντας ότι δεν θα υπάρξουν μονομερείς ενέργειες οι οποίες θα έχουν δημοσιονομικό κόστος. «Και στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης αυτό που λέγαμε είναι ότι το κάθε μέτρο το οποίο θα λαμβάνεται, θα είναι μέτρο κοστολογημένο και μέτρο που θα βρίσκονται τα αντίστοιχα έσοδα, έτσι ώστε να μην υπάρχει αυτός ο εκτροχιασμός», τόνισε.

Ο κ. Σακελλαρίδης υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει αυτό το καθεστώς της επιτήρησης από την τρόικα, από ένα κλιμάκιο, δηλαδή, τεχνοκρατών, το οποίο συζητάει με τους υπουργούς, με την ανώτατη πολιτική ηγεσία της χώρας και της επιβάλλει πολιτικές.

Μεταξύ άλλων, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σημείωσε ότι τα νομοσχέδια δεν κατατέθηκαν, γιατί δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμα οι κοινοβουλευτικές επιτροπές.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ