ΠΑΣΟΚ: Κυβερνητικοί κύκλοι διακινούν αθλιότητες

Για αθλιότητες που διακινούν κυβερνητικοί κύκλοι κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ.  “Το ΠΑΣΟΚ με τις δηλώσεις του Προέδρου του και χθες και σήμερα τόνισε ότι το αίτημα παράτασης της δανειακής σύμβασης είναι αίτημα παράτασης και του μνημονίου και του προγράμματος, είναι συνεπώς επαρκές και άρα πρέπει να προχωρήσει η διαδικασία στο eurogroup χωρίς να εκτίθεται περαιτέρω η χώρα  σε κινδύνους”, τονίζει το ΠΑΣΟΚ.

“Ο εκπρόσωπος του γερμανικού Υπουργείου Οικονομικών λέει ακριβώς το αντίστροφο: ότι το αίτημα δεν είναι ουσιώδες και επαρκές και ότι πρέπει να συμπληρωθεί, αλλιώς δεν προχωρά.

Η θέση μας στηρίζει την χώρα και μια διαπραγμάτευση που πρέπει να γίνει σωστά. Επί της ουσίας. Χωρίς θεατρινισμούς, ψευδαισθήσεις και ψέματα εσωτερικής κατανάλωσης”, επισημαίνει.

“Όταν πηγαίνεις διεθνώς και ζητάς να σου δώσουν μια άλλη λέξη ως πρόσχημα, αντί να ζητήσεις ουσιαστικά πράγματα, γιατί δεν θέλεις να αναγνωρίσεις την αλήθεια και την τεράστια προσπάθεια που προηγήθηκε, κινδυνεύεις να σε εκβιάζουν στη συνέχεια οι άλλοι ζητώντας σου να πεις όλες τις λέξεις χωρίς προσχήματα” τονίζει.

 

Διαβάστε επίσης

Η απάντηση της κυβέρνησης στον εκπρόσωπο του Σόιμπλε

Η επιστολή Βαρουφάκη στον Ντάισελμπλουμ με το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης

Η ανακοίνωση του Σόιμπλε που απορρίπτει το ελληνικό αίτημα

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ