Κακλαμάνης: Λάθος η στρατηγική του Μητσοτάκη να μην ψηφίσει τον Παυλόπουλο

«Λάθος» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην προσέλθει στην ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας και να μην ψηφίσει τον Προκόπη Παυλόπουλο.

«Δεν ξέρω αν το σκεπτικό του ήταν να κλείσει την πόρτα του καραμανλικού μπλοκ. Νομίζω ότι για τις όποιες ανθρώπινες φιλοδοξίες μπορεί να έχει ήταν λάθος στρατηγική», ανέφερε ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στον Real Fm 97.8, στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή. και πρόσθεσε:

«Δεν επιλέγεις το θέμα της εκλογής ενός ομοϊδεάτη σου στην προεδρία της Δημοκρατίας για να διαφοροποιηθείς. Το θεωρώ λάθος προσωπικής στρατηγικής».

«Αν ο τόσο αγαπητός μου συνάδελφος ο κ. Μητσοτάκης ή οποιοσδήποτε άλλος θέλει να διαφοροποιηθεί σχετικά με την ηγεσία του κόμματος, θα λήξει το θέμα της διαπραγμάτευσης και την ερχόμενη εβδομάδα θα πρέπει να κάνουμε Κοινοβουλευτική ομάδα. Ας σηκωθεί λοιπόν ενώπιον των συναδέλφων όλων να μας πει την διαφοροποίησή του και να πει τι ακριβώς θέλει», υπογράμμισε.

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Διαβάστε επίσης:

 Τα συγχαρητήρια του Γιούνκερ στον Παυλόπουλο

Τσίπρας: Το παλιό πρόγραμμα λιτότητας είναι νεκρό

Ρίχνει τους τόνους ο Σόιμπλε – ΒΙΝΤΕΟ

Οι Γερμανοί για τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ