Κεφαλογιάννης: Για να “γρατζουνίσουν” τον Σαμαρά διακινδυνεύουν τις σχέσεις ΕΛΚ – ΝΔ

Σε όσα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασαν τη διαφωνία τους για το ψήφισμα του ΕΛΚ, απάντησε ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του κόμματος, Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Σε δήλωσή του ο κ. Κεφαλογιάννης αναφέρει ότι το «ΕΛΚ ζήτησε το αυτονόητο» και να «τηρηθούν τα συμφωνημένα με την προηγούμενη κυβέρνηση που οδήγησαν σε πρωτογενή πλεονάσματα» και συμπληρώνει:

«Κάποιοι για να “γρατζουνίσουν” τον Σαμαρά διακινδυνεύουν να τραυματίσουν τις σχέσεις της Νέας Δημοκρατίας με το ΕΛΚ και να οδηγήσουν την παράταξή μας στην εσωστρέφεια».

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του Μανώλη Κεφαλογιάννη:

“Το ΕΛΚ χαιρέτισε την πρόοδο που έγινε με τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας των τελευταίων 2,5 χρόνων, πράγμα που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το έχει αναγνωρίσει ακόμα. Ζήτησε να τηρηθούν τα συμφωνημένα με την προηγούμενη κυβέρνηση που οδήγησαν σε πρωτογενή πλεονάσματα.

Ζήτησε δηλαδή το αυτονόητο. Να τηρηθούν όλα εκείνα (πλεονάσματα, μεταρρυθμίσεις και κυρίως ανάπτυξη) που χαιρέτισαν οι πάντες σε όλο τον κόσμο εκτός από το ΣΥΡΙΖΑ.

Προέχει όλες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις, εντός και εκτός Ελλάδος, να διαφυλάξουν το μέλλον της πατρίδας μας. Όλα τα άλλα, ιδιαίτερα σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, είναι ανάξια σχολιασμού.

Κάποιοι για να «γρατζουνίσουν» τον Σαμαρά διακινδυνεύουν να τραυματίσουν τις σχέσεις της Νέας Δημοκρατίας με το ΕΛΚ και να οδηγήσουν την παράταξή μας στην εσωστρέφεια”.

 

Διαβάστε επίσης:

Πυρά Γιαννάκου κατά Σαμαρά: “Μια ομαδούλα κυβερνούσε το κόμμα και έδινε εντολές”

Μιχελάκης: Απαράδεκτο το ψήφισμα του ΕΛΚ

Μπακογιάννη: Κρίμα για το ΕΛΚ…

Σιούφας: Ατυχέστατη η παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ