Γλέζος: Ξεσηκωθείτε, προσέλθετε στο προσκλητήριο της ιστορίας μας

«Ξεσηκωθείτε, γρηγορείτε, προσέλθετε στο προσκλητήριο της ιστορίας μας», αναφέρει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος ζητώντας από όλους «όπου γης σ’ Ανατολή και Δύση, να δείξουν τη συμπαράστασή τους, την αλληλεγγύη τους στον Ελληνικό Λαό που αγωνίζεται ν’ ανακτήσει την Ανεξαρτησία του και να βγάλει τη θηλιά που του έχουν φορέσει στο λαιμό οι δανειστές του».

«Ηχείστε, του βασανισμένου Λαού οι Σάλπιγγες, το εγερτήριον των συνειδήσεων σάλπισμα. Ξεσηκωθείτε, γρηγορείτε, προσέλθετε στο προσκλητήριο της ιστορίας μας», τονίζει σε δήλωσή του ο Μανώλης Γλέζος και προσθέτει:

«Εμείς, πιστοί, στις παρακαταθήκες όσων θυσιάστηκαν, στα καλέσματα όσων αγωνίστηκαν, στα οράματα όσων προετοίμασαν το μέλλον που είναι εδώ, θα πλημμυρίσουμε την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου με την απόφαση μας δρόμους και πλατείες».

«Καλούμε, εγκαλούμε, προσκαλούμε όλες τις αγραυλούσες συνειδήσεις, όπου γης σ’ Ανατολή και Δύση, να δείξουν τη συμπαράσταση τους, την αλληλεγγύη τους στον Ελληνικό Λαό, που αγωνίζεται ν’ ανακτήσει την Ανεξαρτησία του και να βγάλει τη θηλιά που του έχουν φορέσει στο λαιμό οι δανειστές του», καταλήγει ο Μανώλης Γλέζος.

 

Διαβάστε επίσης:

Ξαφνικό ραντεβού Μέρκελ – Σόιμπλε για την Ελλάδα

ΔΝΤ: Πρέπει να υπάρχει και πρόγραμμα και έλεγχος

Δημοσκόπηση: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 45,4%

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ