Καμμένος: Ας ζητήσει συγγνώμη ο κ. Θεοδωράκης – ΒΙΝΤΕΟ

Να ζητήσει συγγνώμη κάλεσε τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Άκουσα προηγουμένως και λυπήθηκα γι’ αυτό, να κατηγορούμαστε από ένα καινούργιο κόμμα, να μας αποδίδει ανυπόστατες κατηγορίες. Θα του πω του φίλου μου του κ. Θεοδωράκη ότι σήμερα γίνεται η ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης αλλά οι βουλευτές από αυτό το βήμα δεν διαβάζουν αυτά που τους γράφουν», ανέφερε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

«Μίλησε για την ΕΡΤ. Ποιοι τα έπαιρναν στην ΕΡΤ τόσα χρόνια; Πόσα έπαιρνε ο ίδιος για τις συμπαραγωγές στην ΕΡΤ; Ποιοι ήταν αυτοί που βούλιαξαν την ΕΡΤ; Οι άνθρωποι της διαπλοκής σαν και αυτόν ήταν. Ας ζητήσει συγγνώμη από αυτό το βήμα τώρα που είναι εκλεγμένος βουλευτής και ας έρθει να συμπαραταχθεί κοντά μας. Να πάμε μαζί για να αλλάξουμε τα πράγματα».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, ο Πάνος Καμμένος σημείωσε ότι «αυτό που λέγαμε από την πρώτη στιγμή ήταν να ενώσουμε τους Έλληνες».

«Να ενωθούμε άνθρωποι από όλους τους χώρους, από διαφορετικούς χώρους, από την αριστερά, από το κέντρο, από την δεξιά. Έλληνες και Ελληνίδες οι οποίοι διοικούντο από μία τρόικα μέχρι προχθές. Μας έστελναν τελεσίγραφα και γονατίζαμε και ο ελληνικός λαός απέδειξε ότι οι Έλληνες ενωθήκαμε», σημείωσε και υπογράμμισε:

« Υπάρχει εθνική ενότητα. Είναι μαζί με την κυβέρνηση Ελληνίδες και Έλληνες που δεν ψήφισαν τα κόμματα που στηρίζουμε την κυβέρνηση, είναι μαζί το έθνος, η πατρίδα.

Υπάρχει ελπίδα και φως και είδαν ότι κάποιοι συνομιλούν όρθιοι. Διαπραγματεύονται. Ζητούμε να γυρίσουν πίσω τα παιδιά μας που έφυγαν μετανάστες στο εξωτερικό, να βρουν δουλειά οι νέοι, να μην έρχεται να μας προσβάλλει ο κάθε επίτροπος».

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Σταθάκης: Τις Κυριακές τα μαγαζιά θα είναι κλειστά – ΒΙΝΤΕΟ

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας δεν είναι ο Καραμανλής που επέστρεψε από το Παρίσι

Κουρουμπλής: Στα ασθενοφόρα τα χρήματα από τη BMW και το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ