Καραμανλής για Τσίπρα: Σαν να ακούω τον Ανδρέα Παπανδρέου

Τον Ανδρέα Παπανδρέου θυμήθηκε ο νεότερος εκ των Καραμανλήδων που άκουσαν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, Κώστας του Αχιλλέα, παρομοιάζοντας το λόγο του Πρωθυπουργού με αυτούς που εκφωνούσε ο ιστορικός ηγέτης του ΠΑΣΟΚ, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

«Ήταν ο τρίτος Καραμανλής που βρέθηκε στη Βουλή κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων του Πρωθυπουργού. Ο Κ. Καραμανλής έφερε τον 11χρονο γιο του, Αλέκο, στη Βουλή και ο πιτσιρικάς πολύ το χάρηκε. Προφανώς είδε από την τηλεόραση το προεκλογικό σποτ του Π. Καμμένου (αυτό με το τρενάκι και τον μικρό Αλέξη) και πήγε κατευθείαν στον άνθρωπο που έβλεπε τα τρένα να περνούν και να μην εκτροχιάζονται.

Αυτό στάθηκε αφορμή να είχε συνάντηση με τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ και ο πατέρας του, πρώην πρωθυπουργός. Έμειναν αρκετή ώρα μαζί και τι νομίζετε ότι έλεγαν; Ανέκδοτα. Και μάλιστα επιτυχημένα, εάν κρίνει κανείς το ανέκδοτο που ψιθύρισε στο αφτί του κ. Καμμένου ο κ. Καραμανλής και ο υπουργός Αμυνας κρατούσε την κοιλιά του από τα γέλια. Ο έτερος Καραμανλής, βουλευτής Σερρών Κ. Αχ. Καραμανλής, ήταν από τους λίγους βουλευτές της ΝΔ που παρακολούθησε με προσοχή τις προγραμματικές δηλώσεις. Σε κάποια στιγμή, την ώρα που μιλούσε ο κ. Τσίπρας, είπε στον διπλανό καθήμενο βουλευτή: ‘Κλείνω τα μάτια μου και είναι ωσάν να ακούω τον Ανδρέα Παπανδρέου’».

 

Πηγή: tovima.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ