Αντιπαράθεση Κωνσταντοπούλου – Μητσοτάκη στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Αντιπαράθεση προκλήθηκε στη Βουλή μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη και της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Αφορμή στάθηκε η αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ στο άρθρο 28 του Συντάγματος.

Ειδικότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή ανέφερε σε κάποιο σημείο: “Θέλω να σας θυμίσω ότι υπάρχει και το άρθρο 28 του Συντάγματος το οποίο δίνει τη δυνατότητα υπό προϋποθέσεις να εκχωρούμε εθνική κυριαρχία σε υπερεθνικούς θεσμούς. Μη σας διαφεύγει αυτή η μικρή λεπτομέρεια”.

Όταν ολοκλήρωσε την ομιλία του, η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου υπενθύμισε τι προβλέπει το άρθρο 28 του Συντάγματος τονίζοντας ότι “το συνολικό μνημονιακό πλαίσιο έχει περάσει χωρίς τέτοιες διατάξεις, δηλαδή χωρίς κύρωση υπογραφεισών συμφωνιών, με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και χωρίς τη διαδικασία του άρθρου 28 του Συντάγματος”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε το λόγο και απάντησε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι ο ρόλος της δεν είναι να σχολιάζει τις τοποθετήσεις βουλευτών, κοινοβουλευτικών εκπροσώπων ή υπουργών με την Πρόεδρο της Βουλής να δίνει και πάλι τη δική της απάντηση.

Δείτε το βίντεο

 

 Διαβάστε επίσης

Ο Άδωνις για την Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ