Βιέννη-Υποδοχή στον Τσίπρα με πλακάτ για διαγραφή του χρέους

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι συνομιλίες που έχει στο Μέγαρο της Ομοσπονδιακής Καγκελαρίας της Αυστρίας στη Βιέννη, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Καγκελάριο Βέρνερ Φάιμαν.

Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, και καθώς η Βιέννη έχει βυθιστεί από το πρωί στο χιόνι, αλλά και της χιονοθύελλας που επικρατούσε στο αεροδρόμιο, είχε υπάρξει καθυστέρηση στη προσγείωση του αεροσκάφους του Πρωθυπουργού, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο.

Τον κ. Τσίπρα υποδέχθηκαν στην πλατεία, μπροστά στο Μέγαρο της Καγκελαρίας, με έντονες επευφημίες, πολλές δεκάδες Ελλήνων και Αυστριακών, φωνάζοντας ενθουσιώδη συνθήματα και φέροντας πλακάτ στα οποία –μεταξύ άλλων- ζητείται η διαγραφή χρέους στην Ελλάδα. Τους συγκεντρωμένους χαιρέτισε ο κ. Τσίπρας εκφράζοντας προς αυτούς τις ευχαριστίες του.

Τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα υποδέχθηκε ο Καγκελάριος Βέρνερ Φάιμαν, παρουσία μεγάλου αριθμού εκπροσώπων του διεθνούς Τύπου και δεκάδων τηλεοπτικών συνεργείων, τα οποία βρίσκονται στο Μέγαρο της Καγκελαρίας, υπογραμμίζοντας το τεράστιο ενδιαφέρον των διεθνών μέσων ενημέρωσης για τις συνομιλίες αυτές.

ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ