Βίτσας: Για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει ούτε υποταγή ούτε μπλόφα – ΒΙΝΤΕΟ

Τα βασικά σημεία της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε ο Δημήτρης Βίτσας στην ομιλία του κατά τη δεύτερη ημέρα της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Ο ειδικός αγορητής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι, «υπάρχει εναλλακτική πολιτική, άλλος δρόμος και αυτόν δείχνει το πρόγραμμά μας» ενώ έθεσε ως βασικό πυλώνα της πολιτικής της κυβέρνησης την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που ήδη από το περασμένο φθινόπωρο ο κ. Τσίπρας παρουσίασε στην Θεσσαλονίκη.

«Η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης ενδυναμώνει την αγορά εργασίας», είπε ο κ. Βίτσας και τόνισε:

«Έχουμε ενιαίο εθνικό σχέδιο με ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Λέμε με ποιους είμαστε: φτωχούς άνεργους νέα γενιά, αγρότες. Εφαρμόζουμε σχέδιο κοινωνικής σωτηρίας ρεαλιστικό. Αρνούμαστε να παραδώσουμε το σχεδιασμό στα συμφέροντα που έχουν στόχο το υπερκέρδος».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι για την κυβέρνηση δεν υπάρχει υποταγή, ούτε και μπλόφα ενόψει της κρίσιμης διαπραγμάτευσης με τους Ευρωπαίους εταίρους.

«Αυτή η κραυγή ανάγκης αλλαγής θα ακουστεί την Τετάρτη από τον ενωμένο λαό που η καρδιά του πάλλεται και θα εναντιωθεί», κατέληξε ο κ. Βίτσας.

 

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ