CNN: Ο μηχανόβιος υπουργός Βαρουφάκης – ΒΙΝΤΕΟ

Το στιλ και οι ενδυματολογικές επιλογές του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, απασχόλησαν το αμερικανικό δίκτυο CNN.

«Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι ένας άνθρωπος σε αποστολή. Να «κόψει» το χρέος της Ελλάδας και να επαναδιαπραγματευτεί το δημοσιονομικό πρόγραμμα», αναφέρει αρχικά το σπικάζ της δημοσιογράφου Isa Soares για τον υπουργό Οικονομικών.

«Αλλά δεν είναι το σχέδιό του ή η αριστερή του ρητορική που έχει προκαλέσει πολλούς κλονισμούς στην Ευρώπη. Είναι το ανεπίσημο στιλ του», αναφέρει η δημοσιογράφος για τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Στη συνέχεια γίνεται λόγος για το ντύσιμο του υπουργού στη συνάντησή του στο Λονδίνο σχολιάζοντας ότι «φέρνει» περισσότερο σε μηχανόβιο, παρά σε υπουργό Οικονομικών.

Τις εμφανίσεις του Γιάνη Βαρουφάκη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CNN, σχολιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διάφοροι ενδυματολόγοι, των οποίων οι γνώμες διίστανται.

Τέλος, η δημοσιογράφος κρατώντας δύο φωτογραφίες, μία του Γιάνη Βαρουφάκη και άλλη μία με τον Τζορτζ Όσμπορν, ρώτησε του Λονδρέζους τι πιστεύουν.

Δείτε εδώ το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ