Τα tweets για την εμφάνιση του Βαρουφάκη στο Λονδίνο

Η εμφάνιση του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη κατά την επίσκεψή του στον Βρετανό ομόλογό του σχολιάστηκε ιδιαίτερα στο Twitter, με τις γυναίκες ωστόσο να εκφράζονται θετικά.

Ειδικότερα, η ενδυμασία του Γιάνη Βαρουφάκη στη συνάντηση με τον Τζορτζ Όσμπορν φαίνεται πως δίχασε τους χρήστες του Twitter. Από τη μία πλευρά βρίσκονται αυτοί που τον υποστηρίζουν, κυρίως γυναίκες και από την άλλη πλευρά, οι πιο συντηρητικοί.

“Ο Όσμπορν συναντά τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη – που έχει το πιο φωτεινό πουκάμισο σ’ αυτή την οδό…” είναι ένα από τα tweets.

“Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι ο νέος μου ήρωας αφού εμφανίστηκε φορώντας ένα Barbour και μπότες και έκανε τον Οσμπορν να δείχνει πιο ψωνιο από ποτέ”

Τα αρνητικά σχόλια

“Ο Όσμπορν συζητά με έναν τυχαίο κλάμπερ στο δρόμο μετά από ξενύχτι. Ω, μια στιγμή, είναι ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών” έγραψε ο David Byers, συντάκτης διεθνών στους Times του Λονδίνου.

“Ο Βαρουφάκης έδειχνε τόσο μη επαγγελματίας φτάνοντας στην Ντάουνιγκ Στριτ. Ασιδέρωτος, το πουκάμισο έξω από τον παντελόνι και ατημέλητο παλτό. Πως μπορεί κανείς να τον πάρει σοβαρά;” ήταν ένα ακόμη από τα αρνητικά tweets.

Το συγκεκριμένο tweet μάλιστα προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από χρήστες που βγήκαν να υπερασπιστούν τον Γιάνη Βαρουφάκη, κι έτσι ο Will Martin επανήλθε με νέα ανάρτηση:

“Να δέχεσαι επίθεση γιατί είπες πως κάποιος πρέπει να ντύνεται επαγγελματικά σε μια συνάντηση που μπορεί να βοηθήσει στο να αποφασίστεί το οικονομικό μέλλον της χώρας” έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Ικανοποιημένος ο Βαρουφάκης από τη συνάντηση με τον Όσμπορν – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ