Κωνσταντοπούλου: Ήταν μία ουσιαστική ενημέρωση

Την ικανοποίησή της για τον τρόπο που γίνεται η διαδικασία παράδοσης – παραλαβής στη Βουλή, εξέφρασε η προτεινόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ για το αξίωμα της προέδρου του Κοινοβουλίου, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Λίγο μετά τη συνάντηση που είχε με τον απερχόμενο πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε σύντομη επίσκεψή της στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, έκανε λόγο για άτυπη μεν αλλά ουσιαστική και λεπτομερή ενημέρωση που είχε για θέματα που αφορούν στον τρόπο λειτουργίας του Κοινοβουλίου, αλλά και τις κοινοβουλευτικές εκκρεμότητες που υπάρχουν, τόσο από τον ίδιο όσο και από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς κοινοβουλευτικούς παράγοντες.

«Είναι ένα καλό παράδειγμα για το πώς πρέπει να λειτουργούν οι θεσμοί. Ήταν μια άτυπη αλλά ουσιαστική ενημέρωση που ενισχύει τη διαφύλαξη των θεσμών και τον ρόλο των κοινοβουλευτικών διαδικασιών», επισήμανε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων, αν γνωρίζει για τα χρονοδιαγράμματα σχετικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, η κ. Κωνσταντόπουλου απάντησε, ότι «όλα θα προετοιμαστούν ώστε τίποτα να μην γίνει στο πόδι αλλά ούτε και κανείς να πιαστεί εξ απήνης».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Διαβάστε επίσης:

Κακλαμάνης: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τον Αβραμόπουλο να πει ναι η ΝΔ

Σύσκεψη στο Μαξίμου ενόψει της επίσκεψης Σουλτς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ