Καμμένος: Θα συμφωνήσουμε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την πεποίθηση ότι το θέμα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «θα τελειώσει αρκετά γρήγορα», καθώς θα υπάρξει συμφωνία, εξέφρασε ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά τη συνάντηση του με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, Ιερώνυμο και πρόσθεσε ότι η χώρα δεν έχει χρόνο για άλλες καθυστερήσεις.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στις πρώτες προτεραιότητες και τις βασικές «κόκκινες γραμμές» των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση, επισήμανε ότι πρέπει «να προχωρήσουμε σε ένα σχέδιο της επαναπόκτησης της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, της λήξης αυτού του προγράμματος εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, της αποκατάστασης ουσιαστικά της Δημοκρατίας και του Συντάγματος και διευκρίνισε ότι «οι κόκκινες γραμμές ισχύουν για πάντα».

Τέλος, ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Έλληνων, τόνισε ότι  «συναντηθήκαμε με τον Μακαριώτατο, ζητήσαμε την ευλογία του για την καινούργια αρχή που ξεκινάει η πατρίδα μας, για αυτή τη νέα προσπάθεια. Συζητήσαμε θέματα που αφορούν και την εκκλησία, την κατάσταση που επικρατεί και το τεράστιο έργο στην πρόνοια που κάνει η Αρχιεπισκοπή, 56.000 γεύματα για άπορους. Συμφωνήσαμε στη νέα αυτή προσπάθεια να συνεργαστούμε με τον καλύτερο τρόπο κράτος και εκκλησία για να μπορέσουμε να ελαφρύνουμε τον πόνο του ελληνικού λαού».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ