ΝΔ: Έτσι ήθελε ο κ. Τσίπρας να γίνει η παράδοση

«Έτσι ήθελε ο κ. Τσίπρας να γίνει η παράδοση», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία για το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου για την παράδοση-παραλαβή στον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ από τη Νέα Δημοκρατία υπογραμμίζουν ότι διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, πήρε τηλέφωνο τον Δημήτρη Σταμάτη για να συζητήσουν τα διαδικαστικά και εκείνος τον παρέπεμψε στον διευθυντή του γραφείου του απερχόμενου πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Κώστα Μπούρα.

Ο Νίκος Παππάς, σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, ζήτησε από τον κ. Μπούρα να γίνει η παράδοση στο νέο διευθυντή του Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, στη Νέα Δημοκρατία σημειώνουν ότι λόγω αυτού του τηλεφωνήματος αλλά και της επίσκεψης του νέου Πρωθυπουργού στο μνημείο πεσόντων στην Καισαριανή, μετά την ορκωμοσία του, κατάλαβαν ότι έτσι ήθελε ο Αλέξης Τσίπρας να γίνει η παράδοση.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς παραμένει από το πρωί στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, όπου έχει συνεχείς συσκέψεις με τους στενούς του συνεργάτες. Σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ, εντός των προσεχών ημερών ο κ. Σαμαράς θα συγκαλέσει τα κομματικά όργανα, την Εκτελεστική Γραμματεία και την Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

 

Διαβάστε επίσης:

“Επίθεση” αγάπης στον Τσίπρα – ΦΩΤΟ 

Ποιοι εκλέγονται βουλευτές στις 56 εκλογικές περιφέρειες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ