Μητσοτάκης: Δύσκολη βραδιά – Θα αναζητηθούν τα αίτια της ήττας – ΒΙΝΤΕΟ

Για «βαριά ήττα» έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι «θα αναζητηθούν τα αίτια της και πιστεύω ότι αυτό θα χρειαστεί να γίνει σύντομα».

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο νικητής. Θα κληθεί πολύ σύντομα να διαχειριστεί μία κατάσταση η οποία θα είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τη χώρα. Εύχομαι το προεκλογικό αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας και οι προβλέψεις που κάναμε να διαψευστούν», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  μιλώντας στο MEGA και πρόσθεσε:

«Ο ελληνικός λαός πίστεψε ότι υπάρχει ένας άλλος δρόμος από αυτόν που περιέγραφε αυτή η κυβέρνηση. Εγώ θα ευχηθώ το καλύτερο για τη χώρα».

«Είναι μία δύσκολη βραδιά για τη Νέα Δημοκρατία. Θα κάνουμε μία ψύχραιμη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος», σημείωσε και υπογράμμισε:

«Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα συντεταγμένο κόμμα, έχει όργανα και καταστατικό και τα ζητήματα αυτά θα συζητηθούν. Θα αναζητηθούν τα αίτια της ήττας γιατί μόνο με μία σωστή διάγνωση των αιτιών θα μπορούμε να προχωρήσουμε και εμείς να γίνουμε και καλύτερο κόμμα και πιστεύω ότι αυτό θα χρειαστεί να γίνει και σύντομα αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις ότι ενδεχομένως οι εξελίξεις να τρέξουν γρήγορα».

Ερωτηθείς αν θα τεθεί θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία τόνισε: «Δεν θα σχολιάσω, θα περιμένω να τοποθετηθεί ο πρόεδρος του κόμματος».

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Το “‘καρφί” του Θεοχάρη στην απερχόμενη κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

Κουίκ: “Η συντριβή της ΝΔ έχει όνομα: Αντώνης Σαμαράς’”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ