Που θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Που θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Στα Γιάννενα θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ενώ ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, θα ψηφίσει στην Πύλο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην Κυψέλη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στη Νέα Ιωνία, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, στο 41ο & 42-ο Δημοτικά Σχολεία Αθηνών και ο επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι», Σταύρος Θεοδωράκης, θα ψηφίσει στο Χαϊδάρι.

Περιφέρεια Αττικής

Ο Ιω. Σγουρός θα ψηφίσει στη Νέα Σμύρνη, η Ρένα Δούρου στο Αιγάλεω, ο Γιώργος Κουμουτσάκος στη Γλυφάδα και ο Θανάσης Παφίλης στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών.

Δήμος Αθήνας

Ο Γ. Καμίνης θα ψηφίσει στους Αμπελόκηπους, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο 43-ο εκλογικό διαμέρισμα, στο 131 εκλογικό τμήμα, ο Γ. Σακελλαρίδης θα κάνει δηλώσεις στην Κυψέλη, ο Νικήτας Κακλαμάνης θα ψηφίσει στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, ενώ ο Νίκος Σοφιανός στο 22-ο Λύκειο Αθηνών.

Δήμος Θεσσαλονίκης

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 40ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, ο Σταύρος Καλαφάτης στο 23-ο Λύκειο και ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης.

Δήμος Πειραιά

Ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος θα ψηφίσει στο 9ο Γενικό Λύκειο Πειραιά, ο Ιω. Μώραλης στο 1ο Γυμνάσιο- Λύκειο Καλλίπολης και ο Θοδωρής Δρίτσας στην Ιωνίδειο Σχολή Πειραιά.

Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

O Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Δημοτικό Σχολείο Βραχιάς του δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Ιωαννίδης θα ψηφίσει στο 87ο Δημοτικό Σχολείο και η Δέσποινα Χαραλαμπίδου στο 1-ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ευόσμου.

Πρώην Πρωθυπουργοί

Ο Κ. Μητσοτάκης θα ψηφίσει στα Χανιά, ο Κώστας Καραμανλής στο Δημ. Σχολείο Αγ. Ελευθερίου, ο Κ. Σημίτης στον Πειραιά και ο Γ. Παπανδρέου στη Ν. Ερυθραία.

Διαβάστε επίσης:

Μάθε που ψηφίζεις

Άνοιξαν οι κάλπες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ