Κανέλλη: Όταν βρωμίζουν τα πράγματα το ΚΚΕ είναι με τη σκούπα στο χέρι

«Ο κόσμος συνειδητοποίησε ότι χρειάζεται μια έντιμη, καθαρή, έντονη αντιπολίτευση και από αυτή την έννοια ανακόψαμε μία ληστεία ψηφοφόρων του ΚΚΕ» τονίζει η βουλευτής Λιάνα Κανέλλη και υποψήφια με το ΚΚΕ στην Α’ Αθήνας, σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.

«Αλλά να ξέρετε ότι όταν βρωμίζουν τα πράγματα, το ΚΚΕ είναι πάντα με τη σκούπα στο χέρι» προσθέτει.

Ερωτηθείσα αν λειτούργησε η θεωρία της χαμένης ψήφου στο ΚΚΕ, η Λιάνα Κανέλλη σημειώνει:

«Όταν αποτρέπεις μια ληστεία ψηφοφόρων του ΚΚΕ, ήδη είναι μια μικρή νίκη, μια ανάσα αισιοδοξίας ότι ο κόσμος που θέλει να μείνει έξω από τον κουβά των συμβατικών ονείρων, μπορεί να κρατήσει τα δικά του όνειρα… Η θεωρία της χαμένης ψήφου στο ΚΚΕ δεν λειτούργησε όσο επεδίωξαν. Εύχομαι να διαψευστώ και να είναι ακόμη καλύτερη η συμπεριφορά του κόσμου απέναντι σε ένα κόμμα που δεν τον πούλησε ποτέ. Αν ο ελληνικός λαός αποφασίσει βέβαια να μειώσει τον πήχη του, τότε εντάξει…».

Η βουλευτής του ΚΚΕ εκτιμά ότι χρηματιστήριο θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ. «Γι’ αυτό, το χρηματιστήριο πανηγυρίζει σήμερα το πρωί, ενώ την ίδια ώρα ο άνεργος, ο δυστυχισμένος, ο καταληστευμένος δεν μπορεί φυσικά να πανηγυρίζει μαζί με το χρηματιστήριο» προσθέτει.

Η κ. Κανέλλη επαναλαμβάνει ότι μετεκλογικά, το ΚΚΕ θα ψηφίσει όσα νομοσχέδια είναι φιλολαϊκά. «Πέντε νομοσχέδια, που θα μοιάζουν φιλολαϊκά θα υπάρξουν…».

Σε ερώτηση αν θα τα ψηφίσει, απάντησε: «Αυτό το έχουμε δηλώσει. Ένα κόμμα που είναι υπέρ της ανακούφισης του λαού και διεκδικεί σημαντικά πράγματα, φαντάζεστε ότι θα φέρει αντίρρηση, σε στυλ ότι “το γινάτι βγάζει μάτι”;».

 

Διαβάστε επίσης:

Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκβιάζει για τα ψίχουλα – ΒΙΝΤΕΟ 

Βενιζέλος στην Corriere Della Sera: Έτσι η λιτότητα έσωσε την Ελλάδα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ