Γκλέτσος: Να μας αφήσουν ήσυχους – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρόεδρος της Τελείας, Απόστολος Γκλέτσος, λίγες ώρες μετά τη μετάδοση της διακαναλικής του συνέντευξης την οποία παραχώρησε, βρέθηκε στην Τρίπολη.

Ο κ. Γκλέτσος εμφανίστηκε σε καφετέρια της πόλης, όπου συνάντησε τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματός του και συνομίλησε με τον κόσμο που βρέθηκε εκεί. Λίγο μετά παραχώρησε συνέντευξη στα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ο κ. Γκλέτσος αναφέρθηκε στο δημόσιο χρέος και στους τρόπους αποπληρωμής του. Συγκεκριμένα, το κόμμα του προτείνει όχι κούρεμα, αλλά εναλλακτικό τρόπο αποπληρωμής του.

Για τον τομέα της Υγείας, εξέφρασε την άποψη ότι οι συνταξιούχοι δεν θα πρέπει να καταβάλλουν καμία εισφορά για τα φάρμακά τους.

Τέλος, τάχθηκε υπέρ της κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών και υποστήριξε τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, λέγοντας: «Είμαι άνθρωπος της Εκκλησίας και νομίζω ότι η Εκκλησία δεν θα έχει πρόβλημα με τα αγνά αισθήματα».

Επίσης, ο Πρόεδρος της Τελείας μίλησε για το στόχο αυτών των εκλογών, ο οποίος είναι το 3%, προκειμένου να μπει το κόμμα του στη Βουλή, αλλά ακόμα αυτό και να μην γίνει, η επόμενη μέρα θα τους βρει πιο συγκροτημένους και έτοιμους, για να παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στο πολιτικό γίγνεσθαι αυτής της χώρας.

«Στο πλαίσιο της δημοκρατίας και της συνεννόησης, θα πρέπει να αποστρατεύσουμε σε ατιμωτική αποστρατεία όλους αυτούς που οδήγησαν τη χώρα σε αυτή τη κατάσταση. Ούτε θα ζητήσουμε τα κλεμμένα, να μας αφήσουν ήσυχους. Να πάνε όπου θέλουν και να μας αφήσουν να νοικοκυρέψουμε την Ελλάδα πολύ απλά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: arcadiaportal.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ