Καμμένος: Αν δεν είμαστε στη Βουλή ισχυροί ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ό,τι θέλει – ΒΙΝΤΕΟ

«Αν δεν είμαστε εμείς στη Βουλή ισχυροί ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ό,τι θέλει», ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένου παρουσιάζοντας τις «κόκκινες» γραμμές του κόμματος σε ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτή τη στιγμή αυτό που παίζεται τις επόμενες μέρες είναι κατά πόσο ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει να έχει τον ΣΥΡΙΖΑ αυτοδύναμο στη βουλή αλλά και αλαζονικό, ή αν θα αποφασίσει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ένα κίνημα που δεν έχει προδώσει τους πολίτες και δεν πρόκειται να το κάνει, θα είναι η εγγύηση, ο ρυθμιστής όπως ήταν στο να ρίξει την κυβέρνηση», τόνισε ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον ALPHA.

«Υπάρχουν θέματα τα οποία είναι ανοιχτά για μας με τον ΣΥΡΙΖΑ και αποτελούν προϋποθέσεις σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ χρειαστεί τη βοήθεια των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για να γίνει μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας», υπογράμμισε και συμπλήρωσε:

«Δεν συζητούμε τα εθνικά θέματα. Έχουμε ξεκάθαρες γραμμές και δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω ούτε χιλιοστό.  Στα θέματα της φορολογίας εμείς δεν πρόκειται να ψηφίσουμε και να στηρίξουμε μία πολιτική όπου θα φορολογείται κάτι άλλο από το εισόδημα. Δηλαδή, η φορολόγηση του αντικειμένου που είδαμε με τον ΕΝΦΙΑ, ένας καθαρά αντισυνταγματικός νόμος, δεν πρόκειται ποτέ να ψηφιστεί από τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε περίπτωση που συμμετέχουμε σε μία πλειοψηφία».

«Με τον κ. Τσίπρα έχουμε μεγάλες ιδεολογικές διαφορές αλλά έχουμε ένα κοινό, δεν μας κρατάνε ούτε από τη λίστα Λαγκάρντ,ούτε από τη λίστα του Χριστοφοράκου και τα τεφτέρια, ούτε από τη λίστα του Λουξεμβούργου», κατέληξε.

 

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA

 

Διαβάστε επίσης:

Τον μισθό του Ιανουαρίου καλούνται να επιστρέψουν οι βουλευτές 

Παπανδρέου: Επιμένω και σήμερα, “λεφτά υπάρχουν” αν κάνουμε μεταρρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ