Κακλαμάνης: Θέλω να ζητήσω συγγνώμη…

Ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Αθηνών, Νικήτας Κακλαμάνης, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την εκλογική μάχη αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Εγώ θέλω να υπενθυμίσω ότι πάμε σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση επειδή δεν βγήκε πρόεδρος της Δημοκρατίας, λόγο της αγαστής σύμπνοιας Μιχαλολιάκου, Τσίπρα Καμμένου», σχολίασε αρχικά ο κ. Κακλαμάνης και συνέχισε:

«Θέλω να ζητήσω εγώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό γιατί του υποσχεθήκαμε πράγματα που δεν κάναμε και κάναμε πράγματα που δεν του είχαμε πει».

«Κάποιες αποφάσεις ήταν αναγκαίες. Ματώσαμε τον ελληνικό λαό, αλλά μειώσαμε το έλλειμμα, πετύχαμε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, έχουμε θετικό ισοζύγιο πληρωμών και άρχισε λίγο λίγο να μειώνεται η ανεργία. Είναι μια σταθερή βάση που θα μπορούσε κανείς να πατήσει επάνω», πρόσθεσε.

«Αυτός ο φόβος που έχει χρεωθεί μόνο στη Νέα Δημοκρατία, δεν είναι έτσι. Λένε και αυτοί πράγματα. Αν δεν μπορούν να ελέγξουν τα στελέχη τους…».

«Όποιος διαβάσει την ιδρυτική διακήρυξη τον Οκτώβριο του 74′ εκεί είναι η απάντηση στις δηλώσεις του κ. Βορίδη. Εγώ μένω πιστός σε αυτές τις αρχές. Σε αυτούς τους ανθρώπους απευθύνομαι. Αυτοί είναι που μας εγκατέλειψαν πικραμένοι και οργισμένοι γιατί τους δουλέψαμε. Είπαμε ότι θα κάνουμε εξεταστική για το μνημόνιο και δεν κάναμε. Τους καλώ να μας συγχορέσουν τα λάθη μας μέχρι την Κυριακή και να μας τα φέρουν στα μούτρα μας τη Δευτέρα».

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ