Κουβέλης: Γι’ αυτό δεν τα βρήκαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Στους λόγους για τους οποίους δεν προχώρησε η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ για κοινή κάθοδο στις εκλογές αναφέρθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά, Φώτης Κουβέλης, μέσω της τηλεοπτικής του συνέντευξης στο Star.

«Ήταν η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, διότι επέμενε ότι το πρόγραμμα το οποίο θα έπρεπε να αποτελέσει την οποιαδήποτε βάση συμφωνίας, ήταν το δικό του πρόγραμμα», ανέφερε ο Κουβέλης, τονίζοντας ότι δεν ήταν δυνατόν να συμφωνήσουν σε αυτό.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Με τον ΣΥΡΙΖΑ είχαν ξεκινήσει οι συζητήσεις, αλλά κάποια στιγμή, ενώ είχαμε διανύσει αρκετά μεγάλη απόσταση, ανακοίνωσε δημόσια ότι η οποιαδήποτε συνεργασία μπορεί να γίνει μόνο στο πρόγραμμα της Διεθνούς Εκθέσεως της Θεσσαλονίκης, αυτό το πρόγραμμα που είχε εκφωνηθεί από τον κ. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη. Είχαμε σχεδόν ολοκληρώσει, απέμεναν ένα-δύο σημεία του προγράμματος, για να επέλθει η τελική και η οριστική συμφωνία».

Παράλληλα, ο κ. Κουβέλης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα μπουν στη Βουλή. «Η ΔΗΜΑΡ θα είναι παρούσα στην επόμενη Βουλή», επισήμανε.

Δείτε το βίντεο από το Star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ